Vinterskor!

Köpte vinterskor till Hailey igår. Blev likadana som förra året men ett par storlekar större. Va så grymt nöjd med dessa från Viking i gore-tex förra året så nu hoppas vi på att vi blir lika nöjda i år! Tycker det är lite svårt det här med storlekarna, man vill ju ändå att hon ska kunna ha dem hela vintern samtidigt som de inte får vara allt för stora nu i början… Jaja, det här blir nog bra!

Annonser

10 kommentarer on “Vinterskor!”

 1. Jenny skriver:

  Vi ska iväg och köpa vinterskor till Theodor nu på förmiddagen. Vi hade viking förra året också och var jätte nöjda:) Det blir ett par likadana i år igen.

 2. Jenny skriver:

  Nu är de köpta:) Ja, skorna är ju jätte bra. Får se vad det blir till Lovisa, om hon kan ha Theos gamla KAVATkängor eller om jag får köpa viking till henne också.Nu dröjer den inte länge för än hon går…..

  • Lina skriver:

   Praktiskt om hon kan ta T:s. Är de födda ungefär samtidigt på året? Hur gammal är hon nu? Så skoj att hon börjar gå snart, lagom till vintern och jobbiga kängor 😉

 3. Maria Nilsson skriver:

  Ja vi var också väldigt nöjda med Sagas Viking förra vintern! Inte en enda gång var hon blöt eller kall om fötterna, dessutom var de rejäla och bra att gå i! Med andra ord – det blir Viking i år också 🙂 Det är verkligen svårt med storlekar bara, hur mycket små fötter hinner växa på en vinter…. Vilken storlek har Hailey?

 4. Jenny skriver:

  Lovisa är 9 ½ månad nu. Theo är född i oktober och Lovisa i december men det återstår att se om hon kan ha hans skor. Gympadojjorna han hade vid samma ålder är för stora för henne….
  Till Theo fick vi köpa stl 29. riktigt stora skor men han ska ju kunna ha de hela vintern också.

 5. mrsjanuary skriver:

  Fina! Borde också ta tag i det där med att köpa vinterskor till S. Vad köpte du för storlek? Allt bra med er annars? Jag är usel på att blogga just nu. KRAM


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s