Sömntutan

Halv 11 hann klockan bli imorse innan vi gjort färdigt våra morgonbestyr. Vem säger att man är upp i ottan bara för att man har småbarn? Snart måste vi nog ändra på Haileys rutiner igen så det blir smidigt den dag då det är dags för förskolan igen. Visst är det skönt att få sova tills man själv vaknar men man känner att dagen försvinner när man inte går upp förrens vid halv tio. Men än så länge har vi semester så vi passar på att njuta!

Annars händer det lite andra grejer här. Ni får gärna hålla tummarna för oss nu! Vad det gäller berättar jag senare!

Annonser

2 kommentarer on “Sömntutan”

 1. mrsjanuary skriver:

  ojoj nu blev jag allt nyfiken!! Men givetvis håller jag tummarna allt jag kan. Sitter här ch filurerar på vad det skulle kunna vara;)
  Vad härligt att ha så långt kvar av ledigheten. Då känns det ju som om hösten också blir lite kortare. Är din man också ledig så länge?
  Visst är det härligt att sova så länge. Vi har haft lyxen att göra det hela sommaren med Myran men nu denna veckan har vi gått upp tidigare för om en vecka ska hon vara på förskolan några timmar för att det inte ska bli för brutalt för henne när jag börjar jobba på måndagen den 13 aug. SKa passa på att köra till jobbet de dagar hon är på förskolan. Checka så dator och annat funkar som det ska.
  Uppdatera snart med nyheten 😉 Hihi
  Kram på er! Och ha en fin dag!!

 2. Hanna skriver:

  Hej! Hoppas att allt är bra med er! Vad spännande, kan det vara nåt hus ni budat på? 🙂 håller tummarna för vad som helst då!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s