Helgen

Så nu är snart denna helg slut och första veckan på min ledighet är över, fort det går samtidigt som vi redan gjort en massa!

Igår passade vi på att gå ner och bada efter Hailey sovit och solen faktiskt tittade fram en liten stund. Hailey ville inte alls gå upp när vi tyckte det räckte med badande. Solen hade gått i moln, både jag och Hailey frös och hon hade badat över en halvtimme. Kan bara gissa vart vi kommer ha henne när vi är på Kreta 🙂

Idag på eftermiddagen åkte vi till Torekällberget tillsammans med M & familj. Hotande regn runt oss och tillslut kom det även över oss. En massa regn, åska och nån blixt. Innan det kom hann vi iaf titta på alla djuren, klappa getterna och leka en lång stund i huset i lillgården. Vi hann även med en fika. Sen sprang vi nästan till bilen….

Annonser

One Comment on “Helgen”

  1. mrsjanuary skriver:

    Visst går tiden fort när man har roligt:) Vad mysigt med bad.
    Trist att vädret inte var med er när ni var på utflykt. Men det kommer väl fler fina dagar hoppas vi. Här har vädret varit strålande idag. Jag och K har legat vid poolen sen kl 10 imorse och läst och läst och läst.
    SV: nej, Sydafrika är inget land som vi kan adoptera ifrån. Kravet därifrån är att man ska vara troende och vara en god församlingsmedlem, vilket ingen av oss är, dvs troende. Så det går bort. Vi funderar på Sri Lanka, Colombia just nu men vi är nog öppna för de flesta länder.
    Kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s