Specialized

Oj vad det har regnat i helgen, både igår och idag har det bara öst ner. På kvällarna har det dock klarnat upp och idag blev det en löprunda.

Skulle varit på möhippa igår då finaste Å ska gifta sig, men tyvärr fick jag lämna återbud då H blev ordentligt sjuk och vi fick åka in till sjukhuset igen. Nu mår hon mycket bättre skönt nog. Har sagt det förut men kan sägas hur många gånger som helst, är så sjukt less på allt vad sjukdomare heter!

Både jag och M har hela tiden varit inne på att köpa en springcykel till Hailey. De är perfekta för att träna balansen tills det är dags för en ”riktig” cykel. Från ungefär 2 år brukar de rekommendera dem, eller minst 86 cm. Hailey är längre än så men når inte riktigt ner ordentligt till marken trots att vi kapat sadelstolpen, så hon kör på utan sadel här hemma nu. Som hon älskar sin cykel, roligast är nog att leda den runt i lägenheten 🙂

Annonser

One Comment on “Specialized”

  1. mrsjanuary skriver:

    Å vilken fin cykel!
    Grrr vad trist att hon ska bli så sjuk så hon måste till sjukan. Förstår att ni är trött på det. Hoppas nu att det var sista gången för i sommar. Trist att det inte blev möhippa för din del. Jag ska på möhippa på onsdag. Vi är ett gäng lärare så därför blir det på ondag eftersom alla är lediga.
    Vad händer i midsommar?
    kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s