Första dagen

Hej på er! Har inte hunnit titta in nått alls här idag, Fullt upp från morgon till kväll.

Hailey vaknade vid tio i 6 i morse. Märktes hon va trött men ville inte somna om i sin säng. Tog in henne till oss, M skulle ändå gå upp. Hailey somnade om och så gjorde jag. Gick upp vid 20 i 8 men då sov Hailey fortfarande. Visste inte riktigt hur jag skulle göra, om jag skulle väcka henne eller inte då hon låg med huvudet väldigt när kanten. Varje gång hon vaknar till skjuter hon sig uppåt också…  Att ta sig ner från sängen i vaket tillstånd har inte vart några problem på över 7 månader men hur det skulle gå när hon sov, skulle hon känna kanten där då? Valde iaf att låta henne fortsätta sova men med dörren öppen så jag skulle höra om hon vaknade till. Sen ställde jag mig och kokade gröt. Gissa min förvåning när jag helt plötsligt har världens underbaraste dotter hos mig i köket. 🙂

Första dagen på förskolan gick bra. Hailey va inte alls så avvaktande som hon kan vara utan lekte på. Allt va spännande, böckerna, rutschkanan, gungbrädorna, lamporna, bomullen och för att inte tala om alla väskor att packa saker i. Hon tog även kontakt en pedagogen som va inne och pratade på för fullt. Hade en liten tjej som nog gärna hade stannat kvar några timmar till.

När vi va klara på förskolan gick vi hem till en kompis. Åt lunch och medan Hailey sov passade vi på att baka inför söndagens tupperware party, havreflarn och muffins blev det.

Hem för att göra fruktsallad till mellis. Leka lite mellan diskning, hänga in tvätt och starta en ny maskin med tvätt.  Leka lite mer med Hailey, satt och byggde med duplo ett bra tag. Sen laga mat. Precis när maten va klar kom M innan för dörren och jag satte på mig träningskläder för att köra 25 min på crosstrainern. Åt sen mat, duschade och har nu lagt Hailey och det verkar som hon sover. Ska ta och läsa ut boken ”Gåvan” nu, ca 20 sidor kvar bara och sen se om det är nått skoj på tv. Finns fruktsallad kvar så det tänker jag unna mig!

Oj så långt inlägg det blev. Hoppas ni orkade läsa klart 🙂

Ingen bild som egentligen har med inlägget att göra.
Men än en gång påminns man om hur mycket som händer hela tiden med de små 🙂

Annonser

One Comment on “Första dagen”

  1. Fiffi skriver:

    Ja det är ju helt galet vad tiden går undan!!
    Jag tyckte att det inte var länge sen jag åkte in till BB, nu är Oliver snart 1½ år!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s