Nappar

Sen Hailey började med napp när hon va runt 5 månader har vi alltid köpt likadana. Har känts som ett säkert kort då vi när hon va yngre provade ett par andra som hon inte alls gillade. Nu senast köpte vi ett par andra. Eller själva sugnappen är likadan men designen är annorlunda. Varför vi köpte andra? Jo för det va enfärgade och det e då lättare skriva namn på dem för att ha på förskolan. Sen är de mer öppna och blir mindre täppt runt munnen med saliv och så.

Den rosa är den gamla och den gröna den nya nappen

Kokade iaf de nya napparna i morse. Gav sen en till Hailey för att testa. Hon ratade den totalt. Tittade lite konstigt på den men stoppade in den i munnen. Snabbt som bara den spottades den  ut igen och ryste i hela kroppen. Frågade om ville ha den igen och tog den mot hennes mun. Hailey skakade på huvudet och sköt bort nappen med handen. Sen tog hon den men precis när hon skulle stoppa in den i munnen kastade hon bort den igen. Efter en stund tog vi fram nappen igen. Hailey ville inte ha den då heller. Kaninen fick låna den istället och mamma. Tillslut stoppade Hailey den i sin mun. Sög lite och tog ut den igen, tittade på den länge och sen stoppade in den igen och fortsatte suga. Kanske hon accepterade den tillslut. Tänkte vi ska prova den här hemma nu i veckan och om det inte funkar får vi köpa nya igen. Vårt envisa lilla skrutt….

Annonser

One Comment on “Nappar”

  1. mrsjanuary skriver:

    Vi kör den nappen till vänster. Tycker att de är bäst. Försöker vänja av henne med nappen lite mer här hemma. På förskolan har hon den bara när hon sover.
    SV; Det var gott att jobba idag. Skönt med rutiner igen:)
    Blir det nån träning i veckan då?
    KRAM


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s