Dagens fynd

Hittade faktiskt lite grann idag när vi va inne i Farsta för att shoppa.

Lite fler träningskläder till mig. Jacka och tröja på halva reapriset på Stadium och ett till linne, också från stadium.

Fick för mig att det kunde va bra att ha en svart kjol i garderoben så denna från gina tricots rea fick följa med hem, tillsammans med ett par svarta leggings.

Två par nya vantar till skrutt från hm. Va rea så betalade 10 kr för ena paret och 30 för andra. Hur bra som helst. Köpte även 2 pack fingervantar till mig själv. Och så nya hårsnoddar till Hailey. På nått konstigt sätt så har de gamla försvunnit lite pö om pö….

Två nya pyjamasar till Hailey fick också följa med hem. De vi har nu börjar bli lite sisådär i storleken. Iaf de vi har i 86, de i 86/92 funkar. Vill att pyjamaserna ska va lite stora, e skönast sova med dem då. Men eftersom de flesta vi har hittat har dubbelstorlekar (vilket jag inte alls gillar…) blir dessa jättestora på H. Känns ju onödigt köpa 86/92 då hon har det i kläder så dessa blev i stl 98/104. Sen gillar vi bäst hela pyjamaser, inte som dessa två delade… men i de stora storlekarna verkar det mest vara två delat så antar vi får vänja oss med det.

En hel del fynd alltså och det bästa av allt? Att nästan allt va på rean! 🙂

 

Annonser

One Comment on “Dagens fynd”

  1. Fiffi skriver:

    Jag måste oxå förbi Stadium och kika efter träningskläder, behöver lite nytt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s