Vintertid

Så va helgen snart slut och imorgon är det dags att jobba igen. Blandade känslor vill jag lova. Denna dagen/natten brukar jag tycka är den bästa på hela året, man får sova 1 timme längre, tror dock jag ändrat mina tankar kring detta…

Efter lunch idag åkte jag och Hailey till Södertälje för att hälsa på några vänner. Som vanligt går tiden alldeles för fort och det va för länge sen vi sågs. Men desto roligare blir det när det blir av 🙂 Hailey och S lekte på en massa tillsammans, sprang runt jagades och skrattade, lekte och plockade runt bland sakerna. Vilken skillnad från när de va små, våra små tjejer som inte är så små längre 🙂 Fina 1-års paket fick Hailey med, tack! Lagom irriterande att minneskortet till kameran va kvar hemma… får snällt tigga till mig kort från dagen av M.

Hailey fick välling i bilen hem och  skönt nog fortsatte hon sova när jag flyttade över henne i sin säng. Antar hon va trött efter klockomställning och förlorad sömn. Nästan 4 tim va hon vaken inatt och sen vaknade hon 6.20 nya tiden, för att sen inte ens sova 1 tim efter lunch. En massa bus och lek på det så skulle vi nog alla bli trötta!

Själv tänkte jag snart gå samma väg som Hailey, krypa ner i sängen min. Läsa några sidor och sen släcka lampan för natten. Sovgott!

Annonser

One Comment on “Vintertid”

  1. mrsjanuary skriver:

    mmm det där med vintertid är så där lagom kul när man har barn. Hur går nu på nätterna med H? Här spökas det fortfarande och jag börjar se ut som ett spöke jag med 😦 Kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s