Underbara Barn

Inte mycket uppdatering här inne idag. Finns såklart anledning till det.

Imorse begav vi oss in till Underbara Barn -mässan tillsammans med några vänner. Självklart va även Hailey med! Kom dit rätt tidigt så fick varsin goodiebag med lite smått och gott i. Innan lunch kändes det rätt lagom med folk men sen blev det bara fler och fler som kom. Det som va bra va att gångarna va breda så det var ändå inga problem att komma fram. Fanns massor att göra för barnen så gissar att om några år skulle Hailey tycka det va riktigt skoj där inne med att pysselhörnor, skridskor, trampbilar m.m. Blev inte så mycket shopping men kom hem med ett halsband och en mössa till Hailey.

När vi kom hem och efter att fått lite mellis i magen begav sig jag och Hailey ut på en långpromenad medan M kollade cykling. Vi gick till affären för att handla lite till kvällens middag. Går man själv, i normal takt tar det väl runt 10 min att gå. Men med en 1-åring som gick själv, fick sitta på axlarna lite ibland också, så tog det 1 timme. Längs vägen fanns mycket spännande att titta på och märktes hon blev trött då hon tillslut sträckte upp armarna och ville upp på axlarna och sen satt där lugnt och stilla.

Annonser

One Comment on “Underbara Barn”

  1. Fiffi skriver:

    Jag hade oxå tänkt att vi skulle ha begett oss till den mässan men kände att det säkert skulle vara 1 milj människor där och det orkade jag inte riktigt med.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s