Viking

Va nere på Intersport efter jobbet och köpte vinterkängor till Hailey. Är supernöjd med valet, dock känns inte storleken  så bra. Killen i affären mätte både H´s fot och i skon men har lite svårt tänka mig att hon skulle gått upp 2 storlekar sen i aug, 4 sen i maj.  Sen ska ju vinterkängor vara ganska stora, 1,5-2 cm större än barnets fot men ändå (men hade det varit sommarskor hade det säkert varit skillnad på storleken…) Hailey kan knappt gå i dem och det ser inte bra ut när hon går. Men är ju till slut bara måttbandet man kan gå efter då de små inte direkt säger till om hur skon känns på foten. Men Martin och Hailey får ta en sväng dit imorgon igen och mäta om och se vad de säger då. Förhoppningsvis är det en annan expedit….

Rejäla kängor från Viking med ullblandat foder och i gore-tex så de är helt vattentäta! (mina walkingskor är i gore-tex och de har fått prova på att klara sig i både ösregn och djupa vattenpölar och de höll tätt! Helt suveränt!)

Jag som egentligen är emot att redan köpa vinterkläder men nu är vi snart klara, bara vantar kvar.

Annonser

2 kommentarer on “Viking”

  1. mrsjanuary skriver:

    Ah jag har funderat på samma sko till S men inte tagit mig till affären än. Tycker det är så knepigt det där med skostorlekar för de små. Vad har H för storlek?
    Vad fick du ge för dem? Har glömt priset.
    kram

  2. […] jobbet idag åkte vi tillbaka till Intersport för att mäta om och prova nytt. Kom hem med ett par nya kängor från Viking. Inte precis samma utan en annan sort men ändå […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s