Soliga lördag

Vaknade upp till en solig och fin höstdag så efter frukosten tog jag och Hailey fram cykeln. Cyklade upp till mormor och moster för att leka lite i skogen. Att vara 1 år och gå runt bland kottar, pinnar, rötter, stenar och en massa buskar är inte alltid det lättaste men H kämpade på så vi kom en bra bit. Till hennes lycka fanns det fortfarande blåbär så det plockades och åts en hel del. Får bli fler skogsutflykter framöver då det är väldigt bra för motoriken och sen är det ju så härligt vara ute i skogen. Kanske kan ta med sig picnik nästa gång och göra en riktig utflykt?!

Har precis fått i mig lite lunch, resterna av kycklingpajen från igår och H ligger och sover. Tror nästan pappan i familjen kommer somna han med snart då han just kröp ner i sängen med sin dator. Vem vet, kanske jag somnar en sväng med, tror vi alla är lite halvsega då det blev ännu en natt med 2 timmars vakenhet. Börjar bli så trött på H´s hosta och förkylning nu, hoppas verkligen den går över snart!

Annonser

3 kommentarer on “Soliga lördag”

 1. mrsjanuary skriver:

  Det är kul att se de små på upptäcksfärd i skogen:)
  Det verkar som om förkylningarna är evighetslånga just nu. Här har S varit förkyld i mer än 2 v nu. Pigg men snorig som tusan. Tar det aldrig slut?
  Låter iaf som ni har en mysig dag:)
  kram

 2. Jenny skriver:

  Vad tråkgit att hon är så förkyld:=/ Hoppas det blir bättre snart. Har själv en son som är genomförkyld här hemma och som har fått ögoninflammation också:=/


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s