Lördag

Först nu fick ja chansen att sätta mig ner en sväng, så skönt vill jag lova. Natten blev bättre men långt ifrån bra. Oändligt många gånger har Hailey vaknat och vi har fått gå upp, vissa gånger har hon somnat om på engång medan det andra gånger tagit timmar.

Åkte iaf till Farsta i förmiddags för lite shopping. Hittade en hel del fint och eftersom vi hade presentkort + att det va en massa medlemssrabatter kom vi undan väldigt billigt. Visar senare vad vi kom hem med. Till lunch blev d BK och  till Hailey hade vi med mat, men tror ni det dög till skrutt, nee verkligen inte. Så länge vi hade mat kvar vägrade hon äta sin så hon fick lite bröd av oss och nån pommes. Först när vi kastat vårt skräp och bordet va tomt dög hennes mat. Alltid tidigare har hon struntat i vad vi ätit bara hon fått nått att äta hon med, men nu är det tydligen andra bullar som gäller. Bra att veta 😉

Nu har vi precis tagit en promenad runt ringvägen, jag, H och moster medan pappan i familjen varit ute och cyklat. Snart dags att göra middag, nachotallrik står på menyn.

Riktigt fin höstdag här förresten, solen skiner och himlen är blå, älskart!

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s