Fredagmyssoffhäng

Hösten 2010

Ligger i soffan och tittar på Idol och även lite på Doobidoo. Såg d va en ny serie som började på 3:an vid 21. Tänkte se sen vad det kan vara.  En väldans slappekväll alltså:) Munnen värker som bara den, kan inte bita ihop käkarna så äta gör jag inte mer än behövligt. Hoppas på det går över snabbt!

Ringde idag till PoP och la undan en vinteroverall till H. Tycker fortfarande det egentligen är för tidigt köpa nån men nu fick vi 20% hos dem och då vi vet det är den vi vill köpa så kändes det lika bra passa på. Har även presentkort där + att H fick födelsedagspengar så blir inte så mycket vi måste lägga till då. Hört deras vantar är väldans bra med så får se om det blir ett par såna med. Har sett en supersöt tunika på många bloggar från Kappahl så tänkte titta in hos dem med och se hur den ser ut på riktigt. Imorgon blir det alltså en sväng till Farsta, vad vi kommer hem med återstår att se 🙂

Nu håller vi tummarna hemma för en bättre natt. H hostar endel och är riktigt förskyld, men sämre än förra natten kan det väl ändå inte bli?!

Annonser

One Comment on “Fredagmyssoffhäng”

  1. Fröken M skriver:

    Vi har nog varit ute i VÄLDGT god tid för vi har redan shoppat vinterskor, overall, tvådelat set med jacka och täckbyxor ssamt ett helt gäng vantar… 🙂 men utgiften är så tråkig så det är skönt att ha det avklarat !


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s