TGIF!

Även idag när jag kom hem från jobbet låg det en paketavi till mig här hemma. 3:dje gången denna vecka och även denna gång var paketet till Hailey. Denna gång från fina Linda och Henrik, tack!

Efter jobbet idag begav sig jag och Hailey till simhallen. Va länge sen vi va där nu. Oj så skoj det va att bada! Hailey njöt en massa, plaskade runt och skvätte. Provade en simring men den va ingen hit. Vill ha armkuddar till henne men dessa de hade där att sälja va från 15 kg. Kanske finns för mindre barn någon annanstans?? I minsta bassängen knatade hon omkring och skulle plocka upp sakerna från vattnet och botten. Gissa hur många kallsupar det blev?! Och inte nog med det, i mellanbassängen när hon va i min famn doppade hon gärna ansiktet och smakade lite extra på vattnet. Men måste erkänna att det va lättare åka upp med henne när hon va yngre. Då satt/låg hon där man la henne, nu skulle hon bara gå omkring och ni vet ju hur halt det är i en simhall och deras duschar…. Men nu måste vi bli bättre på att åka upp oftare, som sagt, Hailey älskar verkligen att bada!

Skrutt ligger och försöker somna, men då hon inte vaknade förrens kvart över 2 idag så  är det lite segt att somna. Nu är det dock väldans tyst så kanske hon är påväg att komma till ro. Har hunnit städa lite och tanken va egentligen att baka nu men vet inte om jag hinner. Måste använda elvisp och vill helst H somnar ordentligt först. M är och hämtar sin syster och bror vid tåget och när de kommer tillbaka blir det en sen middag i form av hämtmat! Hoppas ni får en mysig fredagskväll!

Annonser

3 kommentarer on “TGIF!”

  1. Linda skriver:

    Åh det var så lite, det är ju så himla roligt att köpa barnkläder! 🙂 Det blir farligt sen med andra ord! Hoppas att ni har en mysig kväll! 🙂
    Kram till er alla tre! ❤

  2. Jenny skriver:

    Jag köpte armkuddar till theodor på BR och de var för barn mellan 1-2 år.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s