Tisdag

Det bästa med tisdagar och att börja sent är att jag de allra flesta gångerna hinner mysa en massa med Skrutt innan det är dags att åka till jobbet. Även idag hanns det med, de va t.o.m uppe innan mig.

Fick sms idag om att jag hade ett paket att hämta ut, från ”Huset på landet”. Förstod ingenting då jag inte alls kunde dra mig till minnes att jag beställt nått. Hämtade det efter maten och det visades sig vara en present till Hailey från Anna. Spännande se på tors vad det visar sig vara!

När vi hämtat ut paketet bestämde vi oss för att vara ute och leka lite innan sovdags. Nya stövlar har H fått idag men då solen sken struntade vi i dem och tog vanliga skor. Kollar bort 2 sek för att prata med M som tvättar sin cykel och när jag tittar igen visar det sig att Hailey hittat den enda vattenpölen, självklart! 😉 Så däri sitter och har superskoj, plaskar i vattnet och skrattar. Hämtade självklart kameran för att ta lite kort! När hon sen reste sig upp droppade det om byxorna så gissa hur mycket vatten jag kunde vrida ur dem och srumporna när vi sen gick in?!

Annonser

2 kommentarer on “Tisdag”

  1. Tina skriver:

    Haha åh dom är så snabba dom små liven. 🙂 hihi

  2. Linda skriver:

    Åh vilken godbit hon är! 🙂 Men jag förstår henne, det är roligt att leka med vatten! 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s