”Pippi”

Vi har inte låtit Hailey titta på tv/film under detta året. Dels har vi inte tyckt det funnits nån anledning till att låta henne titta och dels därför att mycket forskning visar att det inte är bra för små barn att se på tv, då deras hjärnor inte hinner med i alla de miljontals bildbyten som sker.

En gnällig liten tjej ikväll resulterade dock i att vi satte på tecknade ”Pippi i Söderhavet”. Tänkte vi skulle se hur länge hon satt still med tanke på att hon knappt är still 2 sekunder annars. 3 minuter satt hon och tittade och lyssnade, sen fick det vara bra tyckte Hailey.

Snyggt med olika strumpor va?! 😉

Annonser

2 kommentarer on “”Pippi””

 1. mrsjanuary skriver:

  Hahaha det är precis samma här, S kan inte sitta still så tv är helt meningsöst för hennes del. Rätt skönt egentligen. Fåret Shaun är väl det enda programmet som kan fånga hennes intresse i mer än 2 min;)
  SV; Ullared var värt att åka till. Kommer att skriva lite kort om besöket senare i veckan. Funderar faktiskt också på att åka dit en runda i nov jag med. Handla julklappar. Leksaker rekommenderas starkt att köpa där. Tokbra priser!!
  kram

 2. Elin Löwstedt skriver:

  Jag undrar också det, varför små barn får se på TV. Det räcker väl med all TV man kommer se på som tonåring/ung vuxen/vuxen/pensionär!?

  Men hörru – VILKEN snygg kudde!!! Vad har ni hittat den!? 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s