Besök

Visst kom träningsvärken. Lite överallt faktiskt, armar, mage och ben. Känns bra och man känner man gjorde lite nytta igår!

Idag kom placeringserbjudandet om förskoleplats till H. Efter jobbet tog jag och H en promenad och gick förbi förskolan i fråga. Eftersom jag halvkänner lite personal där tänkte jag se om någon av dem va ute så i kunde gå in och titta lite hur det ser ut. Kan ju egentligen vara bra ringa innan men det struntade vi i. Och visst jobbade de så vi fick självklart komma in och titta. Kändes över förväntan, blev glatt överraskad. Okej, gården va ju inte den bästa men ärligt talat har jag sett sämre med. Lokalerna kändes ljusa och fina och H utforskade allt på engång 🙂 Så som det känns nu kommer vi tacka jag men stå kvar i omplaceringskön till hösten. Och när vi kommer dit bestämmer vi hur vi ska göra med den saken. Men behöver inte bestämma oss förrens om drygt en vecka så hinner tänka lite till.

Imorgon e dags för 1-års kontroll på BVC. Sprutor blir det också om H mår bra. Känns ju stabilt att H ska gå med pappa som är väldens mest spruträdda, undra vem som kommer gråta mest?!

Annonser

2 kommentarer on “Besök”

  1. Anna skriver:

    Garanterar att det kommer bli bra. Man vet ju aldrig men det kanske är sämre på det stället där du egentligen vill ha H. Det är ju som sagt mycket känsla som avgör, precis som med arbetsplatser. Inte där det ser bäst ut.
    Kram

  2. Ja det var riktigt härligt att vara ute idag. Jag gillar i och för sig vintern. Men den var precis som du säger lite för lång denna gången. Sommar hade vi ju knappt någon tyvärr :/


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s