Kväller

Då va snart helgen slut. Haft en sån bra helg och njutit av varenda sekund. Imorgon är det dags för jobb igen, planeringsdag. Sen drar inskolningen igång, känns så himla bra att vi kör ”föräldraaktiva inskolningen”! Erfarenheten jag har säger att både barn och föräldrar gillar den och barnen känns så mycket mer trygga när det är dags att vinka hejdå till mamma och pappa mot den gamla inskolningsmetoden.

Tänkte jag skulle krypa ner i sängen strax, läsa lite och spela lite wordfeud, snacka om att man blir fast på engång! Lägger in några bilder från dagen då vi va i lekparken.

Sov gott!

Annonser

2 kommentarer on “Kväller”

 1. Maria skriver:

  Hej!
  Är det den metoden som även kallas intensivinskolning? Det kör de på Sagas förskola och har funkat jättebra! Då är ju föräldrarna med hela tiden första dagarna och så lämnas barnet efter tredje dagen hela dan (9-14). Det måste ju kännas tryggare både för barn och föräldrar, föräldrarna får se en mycket större del av verksamheten och barnen får lära känns sin nya miljö i lugn och ro med föräldern som trygghet. Vi är väldigt nöjda! Saga älskar verkligen sin förskola 🙂 Lycka till!

  Kramar

  • Lina skriver:

   Aaa d e samma sak. Finns en massa olika namn på samma form av inskolning. Va bra att hon trivs, stora tjejen ju som börjat förskola och allt 🙂 kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s