Nytt till garderoben behövs!

Precis som  hos alla andra behöver Haileys kläder fyllas på. Just nu har hon 74-80 i byxor och 80 i överdelar. 74 känns som hon haft hur länge som helst, men sen tog hon ett rejält kliv på längden så tror inte hon kommer ha 80 lika länge. Byxor har vi en drös men överdelar är det värre med. Sitter och tittar i kataloger efter att kunna beställa lite till Skrutt. Tror det blir vi beställer det mesta i 86, och endel i 80. Då kan hon de kläderna länge, och om hon skulle behöva använda 86 redan nu snart och det är lite stort så gör det inget, bara vika upp ärmarna. Inser när jag sitter och tittar att nu när vi ska beställa/köpa 86 så finns det ju så mycket mer att välja på! 🙂 (tycker ändå inte det finns så jättemycket fint men några basplagg har vi hittat, sen får vi åka in till Sthlm nån dag och handla, kanske i samband med 1-års presentsköp!?)

Annonser

2 kommentarer on “Nytt till garderoben behövs!”

  1. Tack så mycket!!

    Tänker som du ang storlekarna. Jag köper nästan alltid sånt som är en aning större. Det lönar sig ju eftersom de kan använda det längre.

  2. Linda skriver:

    Åh va roligt att köpa kläder!! 🙂 Jag längtar tills jag kan börja, vilket jag väntar med ett litet tag till, kanske börjar om två månader 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s