Inga fler nätter som denna tack!

Vilken natt det blev… Hailey vaknade ju som sagt till vid 22 igår kväll efter att sovit sen 19.  I vanliga fall är det bara lägga henne ner i sängen igen och stoppa in nappen så somnar hon om. Men inte igår inte. Vi satt inne hos henne i 45 min innan vi gav upp och la henne i vår säng istället. Där har hon alltid kunna somnat om men igår ville sig inte det heller. Hon skrek och klagade, la sig ner och vilade om vartannat. Jag va helt slut efter alldeles för få timmars sömn natten innan… Helt plötsligt va klockan halv ett och vi hade fortfarande inte somnat. Vi bestämde att Hailey skulle få en halv flaska välling så hon kunde slumra in till den. Ett tag trodde jag det lyckats då hon faktiskt låg still och tyst i säkert 10 min men så fel jag hade. Hon sov ju inte alls…. En liten stund senare la Martin in henne i sin säng igen och hör och häpna men då somna hon på engång. Kan det vara så att hon inte längre ser vår säng som en plats där man sover utan mer leker, en plats där man myser med mamma och pappa? Blev en liten sovmorgon imorse iaf då Hailey inte vaknade förrens 8.30 vilket va skönt.

Annonser

2 kommentarer on “Inga fler nätter som denna tack!”

  1. Jenny skriver:

    Theodor började sova hela nätter runt ett halvår men sedan när han började närma sig ett år så började sömnen krångla rejält. Nu äntligen sover han hela nätter igen. Att gå upp varje natt är slisamt, ibland kände man sig som en zombie på dagarna, speciellt när man började jobba igen. Hoppas Hailey sover bra snart igen och att detta är ngn mellanfas hon går igenom!

    • Lina skriver:

      Hailey brukar sova väldigt bra, peppar peppar. Ofta vaknar hon till en gång innan vi gått och lagt oss och sen sover hela natten. Hoppas verkligen det fortsätter så och att natten som va va en engångsföreteelse. Som du säger, det e verkligen slitsamt springa upp varje natt. Får se hur det blir när tänderna behagar titta fram, kanske blir nätterna krångliga då me…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s