Köttfärssås
Publicerat: 8 mars, 2011 Sparat under: Livet med Hailey, Mat & Bak 3 kommentarer1. Hacka en rödlök mycket fint och skala och riv en morot fint. Fräs mjukt i en kastrull med flytande margarin.
2. Blanda i 5 dl passerade tomater, 1 msk tomatpure och ca 500 g köttfärs. Rör ordentligt så köttfärsen blir ordentligt delad. Låt småputtra 10 min.
3. Blanda i 1 vitlöksklyfta och 3 tsk söndersmulad oregano.
Perfekt att ha till hands ! Här tragglar vi fortfarande mest med burkmaten – viggo verkar inte alls gilla min hemlagade mat 😦
Vad duktig din lilla tös är som äter en massa god mat OCH vilken duktig mamma du är Lina som lagar maten själv! Vad ett halvår går fort, tänk ett halvår till framåt i tiden, då går hon säkert och stökar omkring:)
Tack!
Går så sjukt snabbt tiden. Tänk vad rätt alla hade som sa det till en 🙂