Köttfärssås

1. Hacka en rödlök mycket fint och skala och riv en morot fint. Fräs mjukt i en kastrull med flytande margarin.

2. Blanda i 5 dl passerade tomater, 1 msk tomatpure och ca 500 g köttfärs. Rör ordentligt så köttfärsen blir ordentligt delad. Låt småputtra 10 min.

3. Blanda i 1 vitlöksklyfta och 3 tsk söndersmulad oregano.


3 kommentarer on “Köttfärssås”

  1. Fröken M skriver:

    Perfekt att ha till hands ! Här tragglar vi fortfarande mest med burkmaten – viggo verkar inte alls gilla min hemlagade mat 😦

  2. Jenny skriver:

    Vad duktig din lilla tös är som äter en massa god mat OCH vilken duktig mamma du är Lina som lagar maten själv! Vad ett halvår går fort, tänk ett halvår till framåt i tiden, då går hon säkert och stökar omkring:)


Lämna ett svar till Jenny Avbryt svar