Sthlm!

Trots en natt med nästintill obefintlig sömn tog vi tåget in till huvudstaden igår. Shopping och cykeltävling stod på dagordningen.  Shoppingen stod vi för medan cykeltävlingen fick andra stå för så tittade vi bara.

Hittade en hel del skoj inne i stan, men fy så jobbigt det är att gå med barnvagn inne i affärerna. Trångt som bara den så det gällde att se upp hela tiden vart man styrde. Till Hailey köpte vi en klänning till namngivelsen + strumpbyxor, 2 pyjamaser, strumpor och sedan ett fotoalbum som vi ska göra till henne. Jag hittade en hel del, jeans, 2 tunikor, vantar, strumpbyxor och skor, (+ att jag köpte en vinterjacka när jag och mamma va inne i Haninge i tors.)  Martin köpte jeans + byxor. Tror vi alla va nöjda med dagens shopping.

Efter att fått i oss lite lunch gick vi upp till Kungsträdgården där dagens cykelcross tävling höll till. Tror Martin tyckte det va roligast av oss ; ) Men va ändå helt okej att se, betydligt roligare än racerlopp där man bara får se cyklisterna en gång. Här va en bana som de körde flera varv på så det hände lite ganska ofta.

Hailey sov nästan hela dagen, va en vaken och glad tjej endast på tågresorna annars låg hon och sov så gott i sin älskade vagn.

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s