Allt och ingenting

Tisdag kväll redan. Så dålig jag e på att uppdatera men dagarna räcker inte till. IBland skulle ett par till timmar per dygn behövas.

Blev en promenad i fm runt ringvägen i solen, njöt av den fina höstdagen! Eftermiddagen spenderades hemma hos Hanna. Alltid så skoj att ses!

Imorgon blir det besök på BVC. Ska bli spännande se hur mycket Hailey växt. Sen har hon fått en massa skorv i ansiktet då hon e så himlans torr så hoppas på att få tips från BVC imorgon om vad vi kan smörja in henne med så det försvinner. Sitter det i hårbotten kan man ju smörja med kräm och sen borsta bort det men vet inte om man ska göra det i ansiktet med…. får se vad de säger imorgon….

Önskar vi bodde i hus. De gånger vi vart och hälsat på folk och Hailey kunnat sova ute har hon sovit så himla bra. Ofta vaknar hon annars när vi kommer in från våra promenader. Inte heller kan vi ställa henne på balkongen då vagnen inte går igenom dörröppningen… Kankse kan man ställa ut bara liggdelen…. men då med filtar under så inte kylan komme in därifrån…. får fundera lite till….

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s